Αρχική

"Ηγέτης στην κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων"

Η εταιρία EL WATT κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή ηλεκτρικών αντιστάσεων για ηλεκτρικούς –ηλιακούς θερμοσίφωνες και μπόιλερ στην ελληνική αγορά. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, η τεχνογνωσία μας, ο υψηλός τεχνολογικός εξοπλισμός στο σύγχρονο  βιομηχανικό μας συγκρότημα, και η πολυετής μας πείρα εξασφαλίζουν την ποιότητα των εμπορευμάτων μας και μας καθιστούν ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικά κατασκευαστές στην Ευρώπη.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα και τηρούν πλήρως και αυστηρά τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης

"Υψηλή ποιότητα, Αξιοπιστία, στις χαμηλότερες τιμές"

Ο συνδυασμός μεταξύ των τιμών των προϊόντων μας και της ποιότητας τους είναι μοναδικός και μας καθιστά την τέλεια επιλογή στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ποιοτικά αποδοτικά κ αξιόπιστα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

Εγγυόμαστε την άμεση και σωστή παραλαβή και σέρβις των προϊόντων.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

Κατασκευή Ηλεκτρικών Σωληνωτών Θερμαντικών Στοιχείων σε Watt , σχήματα, κολλημένα σε βάσεις ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Ειδικές Κατασκευές για Επαγγελματική και Bιομηχανική Χρήση.

 

 

ΑΝΟΔΙΑ

Πιστοποιημένα  Ανόδια Μαγνησίου σε διάφορα Μήκη και μεταλλικά σπειρώματα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη για την προστασία δοχείων από τις αντιδράσεις ηλεκτόλυσης

ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Θερμοστάτες, Βαλβίδες, Θερμόμετρα, Λάμπες.